son nova vakamdan sonra sonunda sevebilecegim bir nova bulunca yasadigim sevinci tahmin edemezsiniz. (bahsi gecen diger nova lordlar ve varislerden)
basta nova'nin renegades-nefret-sebebi cok
AMCASININ ADINI TÜRKÇEDE AS OLARAK KOYMUŞLAR KİTABA NEDEN
Evet novanın düşmanlık bana da irithel hanfendiyi hatırlattı ama marissa işini biliyor🙏
(seriyi bitirmeyenler alttakini atlasın)
Fobi'den ben bir spoi yemiştim. Sen seriyi bitirdiğin için anlarsın ne olduğunu yani doğru mu onu da bilmiyorum. Fandom wikide karakter anne babaları kısmında gördüm (bir de ingilizcesini gördüğüm için saatler sonra düştü jeton) ve sonda o sözü dediğini duyunca bir DAMN oldum. Çok kötü.
YA EVET. Adrian'ı seviyorum ama salak mı yoksa Nova'ya konduramıyor mu anlamıyorum djdbjejd
Bu yorumu ne zaman göreceksin bilmiyorum ama özledik seni diyorum bitiriyorum🙏💜
bu arada farkli yayinevinden gelen buyuk baski supernova'yi saticam ve kucuk, otekilerle ayni olan basiyi alicam. ama satmadan once okurum diye dusunuyorum cunku oteki gelene kadar imanim gevrer ve ucuncu kitaba gelmemin uzun surecegini sanmiyorum
Ben ay gunluklerinin ilk kitabını ağır rsdeyken okuyup o seriye çok yazık etmiştim bunu okusam mii okumasam mii çok kararsizim bi boşluğuma gelse de alsam