2024 169. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2024 20:45
Yeni ve güzel bir yazar buldum yine dil akıcılık genel hava gayet güzeldi . Tek olay kitap bir tık kısa tutulabilirmiş . Ana çift mesela bayıldım hallerine :)) Konuda enteresan şekilde hafiften paranormal dokunuşlar vardı onu da ayrı sevdim . Georgia çok tatlı ve ilginç bir karakterdi kendisi 29 yaşında adli tabip morg' ta ölülerle çalışıyor . Aile geçmişi hatta genel olarak tüm çocukluk çok kötü o yüzden hep sakin yalnız takılan bir hatuncuk . Annesi alkolik ve madde bağımlısı kızına zerre sevgisi yok ki sebebi sonra öğrendik . Birde Georgia minicikken ölen hayvanları kısa bir süre bile olsa diriltebildiğini fark edince küçücük kızı dolaştıkları panayırda gösterilere çıkarıyor kadın . Hep kızla alay ediliyor korkuluyor uzak duruluyor . 17 yaşında sevdiği çocukla başına evlerden ırak bir olay gelince ölümden dönüyor ve her şeyi terk edip kaçıyor . Arada bazı olaylar var tabi bu mesleğe nasıl geldi vs onu okumak isteyen okur zaten . Kızın önüne morg'ta bir kadın ve erkek cesedi gelince çok üzülüyor ve nasıl öldüklerini soruyor onlara . Bunlarda Akrepler MC tarafından öldürüldüklerini ve bunu Akrepler 'in başkanı Bronson'a mutlaka söylemesini söylüyorlar . Tabi bu iş büyük bir sıçış yani adamlar o bölgede geniş bir alanı kontrol ediyorlar ve tehlikeliler . Kız bunların takıldığı bir yerel restoran cafe ye gidip Bronson ile bir yolunu bulup konuşuyor . Fakat tabi adabı ile anlatıyor tam olanı anlatsa büyük olay çıkar :D Fakat adam kızdan kuşkulanıyor kim bu şeklinde kızı takibe başlıyorlar araştırıyorlar rakip çete adamımı diye inceliyorlar . Bu arada ölümler devam ediyor her ölü kıza hemen hemen aynı şeyi ikaz ediyor buda gidip bir şekil bunu haber veriyor . Bronson tam bir anti kahraman adamı genel halini çok beğendim uzun süre seks falan olmadı ama yazar o kadar iyi kurgulamış ki adım adım aralarında gelişeni izliyorsunuz . Olaylar ilerledikçe bizimkiler sevgili oldu adam kıza bayılmaya başladı ve bu tamamen karşılıklıydı . Fakat hala çözülemeyen cinayetler devam etti hatta bir noktada kıza bile vardı olay evinde yangın çıktı . Ben anca sona doğru tahminledim kim yapıyor bunları diye . Sonda tatlış çiftimizin arasında kızın bu yeteneği yüzünden sıkıntı çıktı tam kızın korktuğu şeyler yaşandı . Fakat Bronson sonunda kendini affettirdi . Bu arada iki taraflı Pov var ama çok tatlı hele kadınınkiler iyice güzeldi . Ben yazarı ve stilini çok sevdim diğer kitaplarını ara ara kesinlikle okumayı düşünüyorum :))))))))))
Beyond My DarknessR.C. Boldt · Independently published · 04 okunma