Bağımlı Serisi’nde yeniden Lily ile Lo’nun hikayelerine döndük Genel Serideki çiftler arasında onların yeri bir başka benim için. Çünkü diğerleri gibi bildiğimiz klasik çiftler değiller ve birbirlerine olan sonsuz güven ve sevgilerini tarif etmek mümkün değil. Onlar bu serinin en yaralı çifti. İkisi de hayatlarını mahveden birer bağımlılığın pençesinde ve çaresizce kurtulmak, birbirlerini kullanmadan sevebilmek için her şeyi deniyorlar. Bu yolda zaten kendileri birbirlerine birer engelken; aileleri ve onları takip eden medya da her şeyin tuzu biberi oluyor. Onların mutlu sona ulaşmalarını okumak benim için bir ihtiyaç artık
Neyse kitabımıza dönecek olursak bu kitapta yeni bir şeyler görmüyoruz çünkü Gökyüzünü Öp ve Sera Çiçeği kitaplarındaki zamanda geçtiği için zaten neler olacağını biliyoruz. Sadece lily ve lo gözünden anlatılmasıyla birlikte onların nasıl etkilendikleri, neler yaşadıkları, karakter gelişimleri ve ilişkilerinin odak noktalarına ayrıntılı bir şekilde tanık oluyoruz. Son iki yılda geçen kitabımızda çiftimizin hedefi bir arada kalmak ama bir çok engelle birlikte bunu başarabilecekler mi dersiniz? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz .
Öyle güzel ve duygusal bitti ki Bir sonraki kitaplarında onlar için çok güzel şeyler okuyacağımızı hissediyorum. Tabi ki diğer çiftlerimizi de yine burada bol bol gördük. Kardeşlerin birbirlerine destekleri inanılmazdı