Dalgayı durduran benim!
2024 120. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2024 18:02
Her Gün Biraz Daha Yakın kitabımızda ; psikiyatr ve hastanın birbirleri hakkındaki düşüncelerini aynı anda şahitlik imkanı bulması, hasta ve doktorun terapiyi kendi bakış açıları ile yazarak raporlar oluşturması üzerine dayanan gerçek iki kişi tarafından yazılarak kaleme alınması, aynı olaylara farklı pencerelerden bakabilmesi kitabı anlamlı kılıyor. Kitabı okumak keyifli ve öğreticiydi. Enerjisi düşmüş, yaşanan olaylarda kendisini suçlayan, kendisinin duygu ve düşüncelerinden rahatsız olan, olaylara kızsada tepkisini gösteremeyen bir bireyin terapilerle ve terapi sonrası yazdığı raporlarla Her gün biraz daha kendine adım adım yaklaşması Ve sonunda kendini bularak hayatının akışına yön verebilmesi, güçlenmesi, duygularını ifade edebilmesi yönünden etkileyici bir kitap. Psikolojiye merakınız varsa Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. "Ben gördüğüm şeyim, diğerlerinin bende gördüğü şey değil, kendi gördüğüm şeyim." Kimsenin etkisi altında kalmadan, kimsenin sizde gördüğü şey olmadan, sadece Kendi gerçeğinizle kendinizi kendi aynanızdan görebileceğiniz keyifli okumalar dilerim
Psikoloji/Kişisel Gelişim
Her Gün Biraz Daha YakınIrvin D. Yalom · Kabalcı Yayınevi · 20041,408 okunma