TARAF DEĞİLİM, FİLİSTİN'İN TA KENDİSİYİM. TARAF DEĞİLİM, FİLİSTİN'İN TA KENDİSİYİM. TARAF DEĞİLİM, FİLİSTİN'İN TA KENDİSİYİM. TARAF DEĞİLİM, FİLİSTİN'İN TA KENDİSİYİM. TARAF DEĞİLİM, FİLİSTİN'İN TA KENDİSİYİM.
··14 alıntı·
9,2bin görüntüleme
Seyyid okurunun profil resmi
Her zaman olduğundan daha yeni olsun öfkemiz. Her zaman olduğundan daha diri olsun imanımız. Her zaman olduğundan daha kavi olsun buğzumuz. Her zaman olduğundan daha dirayetli olsun sabrımız. Her zaman olduğundan daha bol olsun ilmimiz. Her zaman olduğundan daha kudretli olsun pusatımız. Devamı sizde,
Seyyid okurunun profil resmi
“Filistin davasını ancak izzet ve şeref sahibi olanlar savunabilir” - Ebu Ubeyde
Seyyid okurunun profil resmi
Gündemi değiştirmelerine fırsat, boykotu bitirmelerine aman, bizi asırlardır asimileye devam etmelerine(sözde medeniyet üzerinden batılılaştırmalarına) mahal vermeyelim kardeşlerim.
Elif okurunun profil resmi
"Filistinli kardeşlerinizin bu sefaleti sizi üzmüyor mu? 400 seneden fazla beraber yaşadığınız kardeşlerinizin bu haline dayanılır mı? Şunu iyi bilin ki Filistin gençleri bir zamanlar sizin ecdadınızla yan yana dövüşmüşler, beraber kan dökmüşlerdir. Bugün Filistin'in düşmanı olan Yahudiler Türkiye'nin ve hatta bütün dünyanın düşmanıdırlar. İşte bundan dolayıdır ki artık yahudilere karşı el ele verip harekete geçmek zamanı gelmiştir."
Seyyid okurunun profil resmi
Rabbim bunu idrak edebilmeyi bizlere nâsib etsin, kardeşlerimize yardım etmeye de bizleri me'mûr kılsın🤲🏻
Bu yorum görüntülenemiyor
Seyyid okurunun profil resmi
İstanbul Borsası ile ilgili herhangi bir maksad yoktur. Bizatihi çektiğim bir fotoğraf olduğu için hoşuma gitti, ekledim... Kaldı ki, Borsa Yunanca dan bize gelen bir kelime olup; "devletin izni ve kontrolüyle belli hukuk kurallarına göre, sarraf ve tüccarlar tarafından kaydı yaptırılan para ve her çeşit menkul değerlerle standart ürünlerin fiyatlarının serbestçe teşekkülüne, alınıp satılmasına imkân verilen yerdir." Anlayışınıza sığınıyorum😊
Ömer Buğra Yıldız okurunun profil resmi
Kininizi diri tutun intikam çetin olacak. Tevrat'ta da yazıldığı gibi onlara yardım eden de olmayacak.
Nurgül okurunun profil resmi
Çocukların öldürüldüğü hiçbir dava haklı olamaz.
Taنeر okurunun profil resmi
Haksiz davada zirve olacağına, hak davasında zerre olanlar kazanacak🇵🇸☝️
Fırat D okurunun profil resmi
“Zayıfları sen yardımcısız, kimsesiz sanma; Kur’ân’dan “İza câe nasrullahi”yi oku; yerde bir zayıf aman dilerse, gökyüzü askerleri birbirlerine karışırlar.” Hz. Mevlâna – Mesnevi
17 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.