Değerli okurlar okumanız beni onurlandıracaktır okuyup yorumlarınızı bekliyorum inşallah
Kitap Tanıtımı
··1 alıntı·
4.191 Gösterim
Sevmenin nesi suç olabilir ki? Birini karşılıksız sevmek en güzel şey bu hayatta Öyle anlayışsız oldu ki insanlık, kendini tanımazlar adına hep ben utanır oldum Ve bu güzel imanınıza hayran kalmamak elde değil Mevlam karşınıza surete değil de sirete bakan güzel kalpli zarif ruhlu birini çıkarsın inşallah
Toplumsal olarak asıl engelin zihnimizde olduğunu düşünüyorum. Oysaki kimsenin kimseden farkı yok. Hepimiz aynıyız.. Kendimize o kadar güveniyoruz ki bir gün benimde başıma gelebiliri düşünmek istemiyoruz. . O kadar güzel noktalara değinmişsin ki ellerine sağlık.
🍁Kitaptan alıntılar🍁 •İyi insan olmak için illa bir kazaya, bir musibete ihtiyacımız yok ki •Her insanın bir kusuru vardır •Korkmayın engelli insanlarla yakınlaşmak samimi olmakla, onlarla sohbet etmekle engel sizlere de geçmez, bizleri görünce kaçmayın. Hayat her şeye rağmen devam ediyor ve yaşadığımız sürece bizler de bu toplumun birer ferdiyiz kimsenin bunu inkâr etme gibi bir lüksü de yoktur.
Ağlattınız çok😔🥺 Şunu diyebilirim ki inanın bu tip insanların sadece ve sadece engellilere değil tüm insanlığa kastı var. O denli iğrençleşmiş ki bu devir, kimsenin kimseye saygısı yok, kalmamış. Herkes bencil, enaniyetçi, hırslı ama kötü yöndeki hırs. Emellerini elde etmek için karşıdakinin duygusu ve haklarını yok sayar. Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum Keşke anlasalar ki onların da övündükleri halleri devamlı olmayacak -hoş bunu anlasalar idrak etseler yapmazlar ya- burda değilse de ahirette hesap vereceklerini ah bir bilgiseler, kalp kırmanın ne denli günah olduğunu bir bilseler zaten bu hakkı kendilerinde bulmazlar yapmazlardı böyle
Kaleminize yüreğinize elinize sağlık ziyadesiyle bilinçlendirici oldu çok teşekkür ederim 🥲 Her bölüme yorumlarım ve aktarmak istediğim duygularım oldu ama yazamadım sıkıntı oluşuyordu sanırım telefonumdan ötürüydü, ama onları buraya aktarmak için yazdıydım şimdi buraya aktaricam inşallah
Kaleminize sağlık. Toplumsal engeller ve ön yargılar hakkında farkındalığı geliştirmek adına güzel bir paylaşım olmuş.
❤️❤️❤️❤️