Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 26 Ağustos 2024 03:02 Selammm Millet
Aslında serinin son kitabı olarak bilinse de son bir kitap kaldı diyebilirim bitirmem için çünkü o son kitap yan karakterleri işliyor diye duydum. ( Tabi ki yakın zamanda onu da okuyacağım.)
Bu hikayede Griffin ve Cat' in hayatını okumaya devam ediyoruz. Açıkçası tam "rs" dönemime denk geldiğini düşünüyorum kitabın. Çok severek okuduğum bir seri bunu yine dile getiriyorum ama ben bayağı yavaş okudum bu kez. İkinci kitapta iki şehir birleştirilip huzur sağlanmış geriye tek bir şehir Fisa kalmıştı. Bu kitapta Fisa kraliçesi Andromeda ile Cat' in kıyasıya mücadelesini okuyoruz. İlk başlar durağan gitse de ortaları ve kitabın sonlarındaki o savaş ortamı, hileler, yetenekler çok güzel yer edinmişti hikayede. Cat' in annesi olan Andromeda ilk kitaptan beri nefret kusan, kibirli kısaca okuyucunun da burnundan getiren bir karakter. Sonu evet iyi oldu dedirtse de keşke daha kanlı olsaydı da dedirtti bana. ( Çok çektik be ondan bunu istemekte haklıyım) Kitap fantastik yönünden bu kitapta tamamen kopup mitolojiye evrilmişti. Ares ve Persephone beni dehşet şoka sokan ikili oldu asla beklemediğim yerden vurdular. Ama yan karakter olarak ben Ianthe ve Lycheron ikilisine düştüm. Hatta o kadar sevdim ki keşke yan kitapta onlar işlenseydi bile dedim. Velhasıl dinamizm bu kitapta da devam ediyor. Yetişkin içerik uyarısında tekrar bulunayım diğer kitaplar da dile getirdiğim gibi. Mitolojiye ilgisi olanlar kitabı çok sevecektir ama ilk kez bu tarz da bir kitap okuyacaksınız sizi zorlayacağını dile getireyim. Ben çok severek okudum. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim