okurken doğa havasını buram buram hissedebildiğiniz, cottagecore atmosferine sahip akıcı kitaplar önerebilir misiniz? kış/yaz ne zaman geçtiği fark etmez, ama böyle teknolojiden uzak ve bol bol manzara betimlemeli huzurlu bi kitap okumak istiyorum niyeyse.
2.111 Gösterim
Üzücü konulu romanlar yazsa da john steinbeck'in kitaplarinda doğa betimlemeleri sık sık var hatta girişleri hep doğa betimlemesiyle başlıyor(şuana kadar 2 kitabını okudum sadece ve ikisinde de öyle).Ama üzüyor insanı bu yazar haberin olsun;)
zeynep
steinbeck okumayı uzun zamandır istiyordum teşekkürlerr
Bilinç altıma yaptığım bi yolculuk sonucunda hiç böyle kitap okumadığımı farkettim, bi süre de buna kafa yorcam 💃🏻
diger herkes gibi benim de aklima hicbir sey gelmemisti son anda bi sey dusundum ama sayilir mi bilmiyorum
zeynep
aaa roald dahl ve tilkiler aşırı iyi bi kombinasyon bak ilgimi çekti, diğer kitap da çok minnoş duruyor teşekkürler :3
Sanırım ben veya arkadaşların bu tür kitaplar okumuyor ya da bu tür hiç var olmadi
zeynep
@Rowe11na o kitabı görmüştüm, tam aradığım şey değil ama kış temalı güzel bir kitaba benziyorr teşekkür ederim
Yarım saat düşündüm yemin ediyorum PETER PAN OKUDUN MU
Rümeysa BALÇIN sen öyle diyorsan okurum dostum 🗿🗿