Merhabalar
Size yine yeni bitirdigim bir kitap ile geldim.
Bu kitabı wattpad de çok görmüştüm ama okuma fırsatım olmamıştı. Nasip basılı halineymiş.
Kadir Agah Varol, namı diğer Maçkalı Agâh, Karadeniz'de tanınan bir ailenin ikici oğlu ve çoğu kişinin karşısında duramadığı bir karakter. Geçmişte ailesi ile yaşadığı bir olaydan ötürü Kocaeli'ne taşınıyor ve orada dedesinden öğrendiği meslekle bir araba tamirhanesi açıyor.
Gülfem Leyla arkadaşının doğum gününe gitmek için navigasyondan konumu açıyor, ama konum onu hiç beklemediği bir mahalleye getiriyor. Geri dönmek istediğinde ise arabasının çalışmadığını ve telefonunun şarjının bittiğini fark ediyor. Oradan geçen bir çiftten yardım istiyor ve onların da kendisini Kadir Agâh'a yönlendirmesi ile çiftimiz tanışıyor.
Kitap hızlı başladı gibi geldi bana. İlk görüşte aşk gibi değildi ama onun hızında ilerledi. Karakterler arasında duygular çok çabuk gelişti. Kadir ağır abi olduğu için biraz da ağırdan aldı ama ona göre Gülfem daha atılgandı. Hatta her şeyi Gülfem yaptı diyebiliriz. Bazı yerlerde Kadire sinir oldum ama sonradan Gülfem ile bir ilişkiye başladıklarında biraz daha değişti tavırları.
Kitap genel olarak sade ve akıcı bir dil ile yazılmıştı. Ama genel olarak Gülfem'in ağzından okuduğumuz yerleri bir de Kadir'in ağazından okumak bir yeri iki kere okuyormuşum gibi hissettirdi. Kitabın yarısında kadar güzel bir şekilde okudum ama yarısından sonra olaylar ve zaman atmaları o kadar hızlı oldu ki bir an yetişmekte zorlandım. Ve yarısından sonra olanlar beni şaşırttı baya. Böyle bir şey beklemiyordum. Bundan sonrası spolier olabilir o yüzden fazla ayrıntıya girmiyorum.
Kitapta yetişkin içerik mevcuttu. Buna dikkat eden okuyuculara duyurulur.🩶