#OkudumBitti
#KorkuAvcısı
#ChrisGarter
#431Sayfa
Seni en çok korkutan şeyin ne olduğunu biliyorum️️
Kilise de başı kesilmiş yerine köpek başı geçirilmiş bir rahip cesedi bulunur. Olay yeri incelendiğinde ilk izlenim ayinsel bir cinayeti işaret etse de cesedin sırtına kanla yazılmış 3 rakamı akıllara başka soruları getirmektedir. Kan ise hamile bir kadına aittir.
Hunter ve Garcia Haçlı Katilden sonra yeni can alıcı vakalarını almış oluyorlardı böylece. Eldeki kısıtlı verilerle yol almaya çalışan ekip belediye başkanının dosya bir an önce sonuçlansın ve kapansın baskısıyla karşı karşıyadır.
Henüz eldeki vaka ile ilgili hatrı sayılır bir yol alınmadan başka bir eyalette bir villa da şömine karşısında sandalyeye bağlanarak kısık ateşte yakılmış bir kadın cesedi bulunur ve cesedin sırtında kanla yazılmış 4 rakamı. Kanın sahibi ise kilise de öldürülen rahiptir.
Haçlı katil den bir tık daha iyi bir kitap olmuş. Carter bir solukta okunacak bir kitap ortaya çıkarmış. Olay örgüsü ve kurgusal açıdan oldukça ince işlenmiş emek verilmiş ve muazzam bir eser ortaya çıkmış. Kitaba başlamadan önce kapağında yazan “ Tek Kaçış Ölüm” ün bu denli anlamlı olacağını tahmin edemezdim. Kesinlikle tavsiye olunur…