2024 70. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2024 12:11
Kitabın adı: Atatürk Hakkında Hatıralar ve Belgeler Yazarın adı: Afet İnan Yayına hazırlayan:Arı İnan Sayfa sayısı:536 Afet İnan Atatürk'ün son 13 yılında hep yanında yaşayan biri olarak yazmış bu kitabı ve Atatürk'le olan hatıralarını Atatürk'ün söylediklerini savaşlarını okuduklarını yazdıklarını hep belgelerle anlatmış şimdiye kadar Atatürk'le ilgili okuduğum kitaplardan en iyisi diyebilirim. Çünkü Atatürk'ü Gören gözler onunla konuşan dil ona dokunan el ve onunla aynı yolu yürüyen ayaklar aynı düşünceye sahip beyin tarafından yazılmış. Atatürk'ün hep istediği bir şey var okumak okutmak unutulmamak seni unutmak mümkün mü atam sana söz elimden geldiği kadar okuyacağım okutturacağım ve seni unutturmayacağım seni ve silah arkadaşlarını saygı sevgi ve minnetle anıyorum 102.doğum günün kutlu olsun büyük Zafer... Atatürk neşeli olmayı çok severdi ve "Neşeli olmayan insanlardan iki türlü şüphe edilir ya hastadır veyahut o insanın başkalarına bildirmek istemediği bir kuruntusu bir derdi vardır."
Atatürk Hakkında Hatıralar ve BelgelerAfet İnan · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025943 okunma