2024 43. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2024 13:45
Kitabın başında turistik bir gezi de sahte çanta arayışında malesef fazla meraklı bir karakter şak diye aramızdan ayrılıyor. (Bu arada kitabın başında ters köşe dediği için Sevgili " Stephen King "O hep aklımın bir köşesinde alarm gibi çalmaya devam etti sonunda da öğrendik acıklı bir tokattı açıkçası) Para sıkıntısı olan 3 kişilik bir aile . O gün Adamın yaptığı bir işte çıkan yangından dolayı yaşanan olumsuzluklar, eşinin ona destek olmak için kursa gidip iş araştırması konuları konuşulup herkes kendi yollarına gider ama acı haber tez duyulur ve eşinin alkollü bir şekilde ters yöne girip bir kazaya neden olduğu hata o kazada karşı taraftan da iki kişinin öldüğü söylenir. (Bunlar arka kapakta ayan beyan yazdığı için Spoiler demiyorum) Çok üzücü bir durumdalar ama kendi de kızı da onun ölümüne çok kızgındır Çünkü normalde alkol kullanmayan ve kursa gitmesi gereken Sheila'nın tam ters i davranışı sonucu aralarından ayrılmasını hazmedemezler çocuğun zorbalığa uğraması da cabası,kayınvalidesi bi yandan, ekonomik durum ,çalışanlar ile ilgili sorunlar ,kızını bir gece kalması için gönderdiğı arkadaşında yaşanan telefon konusmasi işte herşey bu sayfalardan sonra başlar .
KazaLinwood Barclay · Koridor Yayıncılık · 202499 okunma