·56 syf.····Okunma: 31 Ağustos 2024 00:00 hayatımda okurken en keyif aldığım roman oldu. kitap zaten incecik bölümler sağdan başlıyor ve bölümler kısa 3 4 sayfa falan. yazım dili aşırı hafif. 45 dakika gibi bir sürede bitirdim daha kısa da olabilir. bir oturuş yeter. sıkılmadan okurken zorlanmayacağınız bir kitap arıyorsanız tam adresi. son zamanlarda okuduğum en rahat kitaptı. kitabın konusuna değinecek olursam benjamin button bay ve bayan button'un ilk çoçuğu fakat kendisi 70 yaşında bir adam olarak doğuyor. konuşabiliyor, kendi kendine yemek yiyebilip her insanın yapabildiği her fiili o da yapabiliyor. fakat büyüdükçe- görünüş olarak değil- gençleşiyor. on sekiz yaşına elli yaşında gözüküyor. yaşı ilerledikçe daha da gençleşiyor hatta sonunda bir bebek oluyor. ve düşündüğünüzde bu doğru. insan yaşlandıkça bebekleşiyor. pek çok yaşlı 80 yaşında kendi başına pek çok fiili yerine getiremiyor. yemek yiyemiyor. kesinlikle öneririm. ölmeden önce kesinlikle okumalısınız. okuduğum zaman moralim bozuktu fakat okuduktan sonra neşelendim.