Puan vermedi·%11 (72/632 syf.)· Dune sersinin tüm kitaplarini okumayi çok isterdim ama Dune sapkınları bunu durdurdu bu yüzden çok üzgünum ama olmuyor ilk 4 kitap gerçekten harikaydi ama bu kital beni kendine bağlamaya yeterli olmadi son 2 kitabin kadinlar uzerinde yogunlastigi biliyorruz ama bu kadar da biraz fazla olmuş ilk 2 kitap da paulun gelisimini ve imparator olmasini 3 ve 4 kitaplarda II.Leto yu okuduk ama bu kitapda ben okuyacak bir sey bulamadim zaten kitabin basinda bunu belirtmis ama gercekten hic baglayamadi kitap 1500 yil sonrasina gjdiyor ve bu olay gercekten canimi sıktı açıkcasi ben 2.letonun 3.500 yillik saltanatini okumak isterdim nasil gelsitigini fln ama okumayamadik bu üzücü simdi bir anda leto öldü ve geriye rahibeler meclisi yok efendim saygin analar fln kitap bu yillarda cikmis olsa kesinlikle SJW sacmalaigindan etkilenmis dicem ama yok Frank Herbert karisindan cok etkilenmis bu kitapalri yazarkrn ama sioana da guclu bir kadindi prenses irulanda öyle chani jessica da öyle onalri niye heba etti ben okumak isterdim ganimeti jessicayi fln ama 4.500 yil aliri alip hoc tanimadigimiz karakterleri bize sevdirmeye calismis vede olmadi benim acimdan en azindan paulu 3 kitap gorup uzun uzun cihadini ve saltanatini letonun da 3 kitap gorup uzun uzun o tiranlik ve saltanatini gormek isterdim gercekten bir seri nasil.bozulur iyi bakin suanda Dune:atredies Hanedanlığı ini okuyprum vede gercekten bu kitap tan iyi ilerliyor