Romantic Killer Vol. 1
2024 182. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2024 19:28
Spoiler!! Anzu lisede henüz birinci sınıfta okuyan bir genç kızdır. Akranlarının aksine erkeklerle ilgilenmez, sosyalleşmez, hatta kızlarla bile arkadaşlık kuramaz. Anzu'nun hayatı çikolata, video oyunları ve Momohiki isminde tatlı kedisiyle geçer. Yine bir gün okul çıkışı video oyunu oynamak için eve gelen Anzu'nun bilgisayarında bir oyun canlanır ve bir peri Anzu'nun odasına girer. Anzu'ya büyü yaptığını söyler ve onun elinden hayatında en sevdiği üç şeyi; çikolatayı, video oyunlarını ve kedisi Momohiki'yi alır. Anzu'nun bunları geri kazanabilmesi için bir erkeğe âşık olması ve kendi yaşıtlarının deneyimlediği bu duyguları deneyimlemesi gerekmektedir. Bu küçük peri Anzu'nun hayatını âşık olması için düzenler ve onun karşısına oldukça zor bir erkek çıkarır. Kazuki ismindeki bu delikanlıyla yolları tuhaf bir şekilde kesişen Anzu periye meydan okur. Oldukça keyifli bir manga. Uzun süredir bu kadar güldüğüm bir manga okumamıştım. İlgililere tavsiye ederim. :)
Romantic Killer Vol. 1Wataru Momose · Viz Media, Subs. of Shogakukan Inc · 20233 okunma