Spoi ola bilir
2024 31. kitabı
Okunma: 05 Eylül 2024 14:57
Ah güzel kitabım ! Aslında benim bunu birkaç hafta önceden bitirmiş olmam gerekiyordu ama üniversite işlemleri taşınma filan derken uzadı gitti vakit. Ama çok muhteşem bir kitap. Ah Rae Rae neden bu kadar iyi güzel bir insansın (pardon) sen! Sevgisi çok başka ve bir kez daha bekleyen birisi. Darenle aralarında benzerlik varmı var. Şehirlerinin yıkılması ve onları çocukken görmeleri ve ya yüzyıllarca beklemeleri. Neyse gelelim.yoruma Mara yanında olan iki kızla birlikte o günü bekler. Her zaman inançsız ve kurallara uymayan birisidir. Her gece Meadrosla buluşur ve seçilmeyeceğine inanır. Sade bir hayat süreceğine. Ama işler beklediği gibi gitmez ve o gün güneş Mara'nın üzerine doğar. Bundan sonra tapınağa giden Mara orada daha önce ismini bile duymadığı bir tanrıyla karşılaşır. Rae onu götürmek istemez ama Mara bunu görünce hemen kendisini ona bağlar. Sonra yavaşça olaylar döner Mara şehre gider ve Meadrosla evlenir. Ama evlendiği sabahı Meadros bulunmaz ve onu Raenin kaçırdığını anlar. Bundan sonra olaylar başlar işte. Mara Raenin kehanetlerini çalır ve onunla yaşamaya mecbur kalır. Lakin zaman geçtikçe bunun aslında böyle olmadığı Mara'nın daha önce de burada olduğu ve zaten Rae için yaratıldığı anlaşılır. Büyük savaşın eşiğine gelirler yeniden ama Mara yeni keşfettiği güçler sayesinde Rae'nin yanında durmaya kararlıdır. Ama işler yine istenen gibi gitmez ve ani gelen ihanetin ardından Mara yeniden kendisini eski Raeden uzakta kendi dünyasında bulur. Çok merak ediyorum ne olacağını kısa zamanda diğer kitabı da alıp başlamak istiyorum
Duygu ve Düşünce
Ölü Tanrı'nın ŞarkısıDilara Özçelik · Ren Kitap · 2023965 okunma