·304 syf.····Okunma: 25 Ağustos 2024 20:51 Merhabalar bugün sizlere Buz Gezegeni Barbarları isimli kitabin yorumu ile geldim.
Öncelikle kitap ana karakter kızın uyandığında kendisini bilmediği bir yerde bulması ile başlıyor. Daha sonra bir uzay gemisinde olduğunu ve uzaylıların onları 12 kadın ile birlikte kaçırdığını öğreniyor. Daha sonra ise beklenmedik bir kaza sonucu kendilerini hiç bilmedikleri ve karla kaplı bir gezegende buluyorlar.
Öncelikle ben kitabı beğendim yani dili çok akiciydi ve uzun zaman sonra bir günde bir kitabı bitirebildim. Eğer kitabı okumak istiyorsanız bir fantastik eser diye başlamayın derim. Kitap bir uzayli ve insan romantizmi gibi bir şey. Aslında konu bakımından gayet güzel ama evren anlatilmamisti onun yerine daha çok smut sahneler vardı. Eğer Daha derin bir kurgu yazılmak istenilseydi çok Daha iyi bir eser olabilirdi. Kitapta bazı sahneler rahatsız ediciydi çünkü ne olursa olsun kadınlar bazı sahnelere ses çıkarmıyorlardi ve bu beni rahatsız etti. Ama bunlar dışında rsden çıkmak için okunabilecek güzel ve akıcı bir kitaptı.