2024 235. kitabı
Okunma: 08 Eylül 2024 15:38
Süper,muhteşem ve aşırı eğlenceli bir kitap daha.Yazarın fena fanı oldum ama maalesef fazla kitabı yok.İnşallah ilerleyen zamanda daha çok kitap yazar ve biz de nasipleniriz. İkinci kitabımız ilk kitaptan tanıdığımız Ria’nın çatlak en yakın arkadaşı Jamieye ait.Jamie bir çöpçatanlık sitesinde çalışan ,hayatını aşk ve ilişkiler üzerine yaşayan,en büyük hayali mutlı bir evlilik olan bir kadındır.Şirketi ona Jackson Sinclaire evleneceği bir kadın bulması için bir ay süre verir.Jackson Jamie’nin tam tersi aşka ve evliliğe asla inanamaktadır.Ama belirli gerekçeler yüzünden kendine bir eş bulmak zorundadır.Aynı evde yaşayan ikili yavaş yavaş aşık olmaya başlar. Bence her iki kitapta slow burn ve düşman aşıkları kısmının hakkını dibine kadar vermiş.Hem erkek karakterler hem de kadın karakterler aşık olunasıydı.Yine tek sıkıntı erkek karakterin Pov unun eksik olması ama gene de puan kırmak istemedim.Gülmek,eğlenmek için birebir iki kitap.Adrieni de çok sevmiştim ama Jackson sen çıtayı arşa çıkardın.Yaşadıklarınla hem üzdün hem de nezaketinle hayran bıraktın. Kedi kısımlarına ayrı bir aşık oldum.Okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.Çok şiddetle tavsiye
Failure to MatchKyra Parsi · Independently Published · 202422 okunma