Kristin HannahMucizeler Yağarken Kitapta Joy adında bir karakterimiz var. Joy eşi tarafından yaklaşık bir yıl önce aldatılmış fakat hala tam olarak bu durumu atlatamamış. Hayatını yoluna koymaya çalışırken kendisi için sarsıcı olan bir haber alıyor ve hep hayalini kurduğu maceraya atılmaya, bir uçak bileti almaya karar veriyor.
Kitap ilk başta gayet ilgi çekici ve sürükleyiciydi. Okudukça işte şimdi bir şey olacak, işte şimdi beklediğim gibi bir sahne gelecek derken kitabın ilk kısmını bitirdim ve ters köşe oldum. Bu ters köşeyi de fazlasıyla beğendim ve devamını daha heyecanlı bir şekilde okudum ancak ikinci kısım beklediğim gibi ilerlemedi. Evet, sonu ne çok iyi ne de çok kötüydü. Ben kitapta olan ters köşeye mantıklı bir açıklama bekledim fakat cevap okurların inancına bırakılmıştı. Belki bunu anlamlı ve güzel bulan okurlar olabilir ancak ben beğenmedim. Beğenmediğim için de kitabın okudukça kendi kendine yükselttiği beklentim yine kitap bitince karşılanmadı.
Eğer mucizevi olaylara inanıyor ve bu tarz şeyleri okumayı seviyorsanız kitabı beğenebilirsiniz, öneririm. Fakat siz de benim gibi fantastik kitaplar dışındaki kitaplarda mucizevi olaylara mantıklı bir cevap arıyorsanız başka kitaplara şans verebilirsiniz.