2024 13. kitabı
Okunma: 08 Eylül 2024 17:32
Herkese selam! Bir süredir aşırı derecede romantik komedi tarzı bir kitap okumak istiyordum ve kitaplığımda ilk elime geçen bu kitap oldu. Kitaba başlarken herhangi bir beklentim yoktu ve konusunu da okumamıştım. Fakat umduğumdan çok daha güzel çıktı ve okurken aşırı eğlendim. Liv ve Colin’in o birbirlerine tatlı tatlı sataşmaları çok sevimliydi. Konusuna gelecek olursak: Olivia işinden kovulduğu gün, evlenmeyi düşündüğü sevgilisi tarafından terk edilir ve bir de üstüne evinde yangın çıkarak her şeyini kaybeder. Durum böyle olunca doğduğu şehire geri döner ve bir aylığına abisi Jack ve onun ev arkadaşı Colin’de kalmaya başlar. Yalnız Olivia ve Colin birbirinden hiç ama hiç hoşlanmaz. Bir gece Olivia yanlış bir numaradan gelen mesaja cevap verince olaylar çok farklı bir yere gitmeye başlar. Dediğim gibi ben kitabı çok sevdim. Daha ilk sayfasından anlamıştım keyifle okuyacağımı. Okurken çok güldüm. Colin inanılmaz tatlı bir adam. Olivia’yı da ne kadar sevmiş olsam da - bence - toksik bir karakter. Yazar sevimliliğiyle bunu belli etmemeye çalışmış ama en azından Colin’e karşı gerçekten çok toksik ve acımasızdı. Gereksiz derecede haksızlık etti.
Bay Yanlış NumaraLynn Painter · Artemis Milenyum · 2023970 okunma