- Sahteymiş Olric. - Ne efendimiz? - Alıntılar Olric, alıntılar...
Oğuz Atay
Oğuz Atay
Tutunamayanlar
Tutunamayanlar
** Bu ileti ve bu iletinin yorumlarında olan iletilerderdeki (zincirleme ileti tamlaması) yazılanların gerçek kişi, kurum, kuruluş, kurulmuş, kurulmamış, yazılmış, yazılmamış hiçbir şeyle ilgisi yoktur. Sahte alıntılar cinnetinde kendi kendime kendi çapımda bişey denemekteyim. Kaynak bizzat şahsi hunimdir. Bundan mütevellit sayfa sayısı vs gibi sorulara cevap verilememektedir.

okuyankoalaa

@okuyankoalaa
Bu sabah da dostoyevski gibi uyandık
Denginiz değilim efendim, dengesizim. Zira şu benim bitmek bilmez sakarlığım yüzünden yine yırtık cebime koymuşum umudu gitti gül gibi umut. O yüzden her şeyden ve herkesten nefret ediyorum. Hem zaten nefrete, sevgiden daha çok güvenirim ben, neden çünkü nefretin sahtesi olmaz.
Fyodor Dostoyevski
Fyodor Dostoyevski
Suç ve Ceza
Suç ve Ceza
11,1bin Gösterim
İyi oldu iyi afferim boşver iyi oldu ama kabul edelim böyle iyi oldu, evet evet baya iyi oldu 🤣
Baya iyi oldu ama nasıl iyi oldu çok da iyi oldu çok da güzel oldu 😅😅
Bugün benzer ruh halindeyiz hemşire 🤭😂
Ruhumuza sağlık o zaman 😅🫣
Bir okur vardı. Artık göremiyorum onu, kahretti gitti sanırım. :) Bu sahte alıntıları paylaşmaktan parmağı nasır tutacak hâle gelmişti. :))
Dün aynı alıntılar anlaşmış gibi akışımı işgal edince dayanamadım artık 😂 hele bir de ısrarla var kitapta diye ısrar edilince buna bi dur diyim dedim kendi çapımda 😂
3 yanıtı göster
İnsanlar sahte olduktan sonra biz gerçekleri yazsak nolur Olric.
Kitabın henüz ilk bölümünü okudum burada gördüğüm çoğu alıntılar ile henüz karşılaşmadım :))