2024 36. kitabı
Sadie, bir gazetede köşe yazarıdır. Noel dileklerinden tutun da randevulara kadar birçok konuda yazmaktadır. Bir gün, dilek köşesi için tatlı bir kızdan mektup alır. Birdie annesini kaybetmiş 10 yaşında bir kızdır. Kendisi ve babası için Sadie mektup yazar. Sadie, Birdie ile benzer hikayeleri olduğunu öğrenince ona yardım etmek ister ama kendini kaybeder Mektuplar ve ufak hediyeler sonucunda bu tatlı kızı ve babasını merak etmeye başlar. Bir anda kendini bir yalanın içinde bulur. Alman bir köpek bakıcı olarak evlerinde çalışmaya başlar Birdie’nin mektupları hem tatlıydı hem de üzücüydü. Hayatını öğrendikten sonra Sadie’nin olayı çok içselleştirmesi normal gelmeye başladı Yine de aklı başında bir insan olarak bu durumla ilgili yardım alması veya insanlarda dertleşmesi iyi oldu. Onlar da olmasa napacaktı acaba Kitapta tesadüf sandığımız şeylerin aslında yıllar öncesindeki seçimlere dayanması ve kaderlerinin iç içe olması film izliyormuşum hissi verdi Gerçekçi miydi? Hayır. Ama keyifliydi Sebastian ve Sadie’nin ilişkisi güzel işlenmişti. Güven sorunları, söylemenleyen hisler veya yanlış anlaşılmalar yoktu. İlişkilerinde, Birdie’nin duyguları dışında çekinceler veya yoracak şeyler yoktu. Sadie zaten inanılmaz anlayışlı biriydi. Sonsuz Mutluluklar akıcı bir kitaptı. Noel temalı romantik filmler tadındaydı. Tatlı tesadüfler, kaderin ağlarını örmesi ve tabi ki bekar ebeveyn temalarını seviyorsanız kitaba bakın derim
Sonsuz MutluluklarVi Keeland · Yabancı · 2024735 okunma