2024 27. kitabı
Herkese merhaba Bugün sizlerle birlikte Karadenize doğru yolculuğa çıkıyoruz, yol biraz uzun ama emin olun gittiginize değecek. Aslına bakarsanız bu hikaye kelimelere nasıl dökülür, iki yaralı kalbin ruhunu incitmeden nasıl anlatılır tam olarak bilemiyorum ama naçizane düşüncem sevda dediğin anlatılmaz hissedilir, bu sebeple kitabı okuyup geçmek yerine hissetmeniz tavsiye ediyorum. Çünkü bu hikaye sevdalarını Karadeniz'in asi sularına gömüp yana yana ayrılanların hikayesi. Zeynep ve Ahmet hem çocukluk arkadaşı hemde birbirlerinin ilk ve son kalp ağrısı oldular, o kadar imkansızdı ki onların sevdası yana yana kora döndü yüreklerindeki ateş Kader bu ya hiç beklemedikleri bir anda alabora etti güzel günlerin geleceğine dair kurdukları tüm hayalleri Mühürlediler sevdalarını sonsuza kadar kalplerine, çünkü insan en çok sevdiğine kırılıyordu ve yine kırıldığı yerden canı yanıyordu en çok Kırgındı Zeynep sevdiği diline vurulmuş prangaları çözemediği için yorgundu Ahmet içinde tutup da anlatamadığı gerçekler karşısında, anlatacak daha çok şey var ama... Kitap iki bölümden oluşuyor ilk bölümde Zeynep ve Ahmet'in çocukluğundan bu yana gelişen olaylar, ikinci bölümde ise yaşanan onca acıdan sonra sevdasını yüreğine gömen ve tüm geçmişi bir sandığa kilitleyip yeni bir hayat kurmaya çalışan Zeynep'in başından geçenler anlatılıyor. Zeynep ve Ahmet ile birlikte çok güzel ve naif bir sevdaya yarenlik ettim bende yolun sonunda ne oldu diye soracak olursanız, sadece sustuk boğazımıza takılan kelimeleri yutup sustuk ne yalan söyleyeyim bu susuş çok zoruma gitti ama başka çare de yoktu @inci___ozturk_thisis @perseusyayinevi Ece Ceren Gültepe
Sâye-i Nar-ı Cüdaİnci Öztürk · Perseus Yayınevi · 202418 okunma