Şöyle bi yazı paylaşmış bi akrabam... Elim ayağım titredi. O köydeki herkes Müslümandı ey! 30 hanelik köyde Kuran Kursu var hey! Benim 200 hanelik köyümde okul bile yok ! Çocuğu 200 bin tl karşılığı çuvala koyup gidip namaz kıldı herif! Namaz detayı her kötülükte en önemlisi ya ! Paklasın şimdi kıldığınız namazlar kirinizi ! Bi kere söyledim yine söylüyorum; "affedileceğinden emin olan insanların giremeyeceği günah yoktur ! "
··2 alıntı·
3.122 Gösterim
İnsanların yaptığı kötülükleri bir dine ya da bir ideolojiye yıkmak yanlıştır. Hiçbir din bir çocuğu katletmeyi emretmiyor da zaten. Ki o ibadeti de gösteriş için yapıyorlar Maun suresinde bu da lanetlenmiştir. Bir katil lgbt bayrağı olan bir tişört giydiği zaman bütün escinseller katildir mesajını çıkaramazsak bütün namaz kılanlar o şerefsizler de namaz kılıyor diye şerefsiz olmaz. İslam'ın arkasına sığınarak suçlarını kapatıyorlar olmaları o kişiyi başlı başına suçlu yapar bir dini değil.
Mrs. C.S.K.
Yazıda dine bir şey dediğimi düşünmüyorum.
Abla bu arada tabutun üstünde gelinlik olmasinin sebebi ölmeden önce annesine beyaz gelinlik istiyorum demesiymiş
Mrs. C.S.K.
Ne fark eder?
Anadolu irfanı diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Konuyu en güzel özetleyen #251770511
Zaten bunlar aptallar sürüsü her olayda İslam'dan uzaklaştik diyenler aptallar.Ne demek kaç gündür narin konusu konuşlup ahkâm kesiliyir,konuşulamsin mi yani.Ne biçim söz bu.Sinirim bozuldu🤦🤦Zaten takım elbiseliler konuyu kapatmak için her tuşa basiyor.Devletmis!.Zaten bu olayda Narin ve narini katleden şerefsiz yatiklar dışında her şey konuşuldu.Yani her defasında yine konuyu namaza İslam'a getirmeyi başarıyorlar.Umrim bu ülke iyiye gider yoksa hiç iyi olmaz .