2024 25. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 16:19
Selammmmm arkadaşlarrrrr️ Size neden daha önce tanıştırmadım diye düşünüp durduğum bir kitapla geldim. İçindeki karakterlerimiz ve olay örgüsü beni kendisine bağlamış durumda. Kitaba ara verip tekrar devam ederim dediğimde acaba Harvey ne yaptı? Alexa ve Alice ne durumdalar ? diye düşünür hemen kitap başına geçerdim. Resmen karakterleriyle olsun olay örgüsüyle olsun bütünleştiğim bir kitap oldu. Kitabın içeriğine gelecek olursak, Lanetlenerek Anratourn ülkesi dışına çıkmasına izin verilmeyen asla yenilemeyecek kadar güçlü olan kötü karakter Darkrayne, eski gücüne kavuşabilmek için elmas kullanıcılarına ihtiyacı vardır. Özel güçleri olan tüm büyücüleri, vampirleri, magierleri ve daha nicelerini Anratourn'a getirir. İçlerinden en iyilerinden Kale şövalyeleri seçer. Kale şövalyelerinden olan Jack, Harvey ve Brandon istemeselerde nefret ettikleri Darkrayne'dan intikamlarını almak için yanlarında bulunmaları gerekirdi. Bu elmas kullanıcıları kimlerdi? Ve elmasların özellikleri neydi? Bu kadar güçlü birini tek başlarına yenebilecekler mi? Kitap gerçekten çok acımasız bir yerde bitti. Kitabın sonuna doğru o kadar heyecan verici o kadar inanılmaz olaylar oldu ki hadi 2. Kitabı çıksın hemen alıp okumak istiyorum Kitapta çok fazla olmasa da güncel aletlere ve araç gereçlere yer verilmiş. Benim kafamda güncel teknolojiler yerine daha eskiye yakın şeyler tercih edilmesi gerektiğini düşündüm. Telefon, termos ve araba gibi güncel teknolojiler kullanılmış kitapta onlar yerine eskilerde kullanılan araç ve gereçler olmasını isterdim. Kitabın olay akışı, içeriği, üslubu ve her detayını okura gösterip hissettirmesi mükemmeldi. Beni kendisine bağlayan elimden bırakamadım kitaplara bayılıyorum M. Beyza Terzi Anratourn
AnratournM. Beyza Terzi · Otantik Kitap Yayınlar · 2023100 okunma