·464 syf.····Okunma: 10 Eylül 2024 17:41 Merhaba, bugün sizlere Ahenk Serisi'nin ilk kitabı olan Kristalize eserinin yorumu ile geldim
Fantastik eserler okumayı seviyor musunuz?
İçerisinde güçler, cadılar, savaşçılar, büyücüler olanları?
Bu eserimiz de öyle bir tür işte
1900'lerin sonlarından başlayıp günümüzde devam eden eden bir kitap
𝐄𝐥𝐲𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐝üşü𝐧𝐦𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐲𝐚ş𝐚𝐦𝐚𝐤 𝐢𝐬𝐭𝐞𝐲𝐞𝐧𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧 ü𝐥𝐤𝐞𝐬𝐢𝐲𝐝𝐢, 𝐧𝐞 𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐛𝐢𝐫 ö𝐧𝐞𝐦𝐢 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐲𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫ı𝐧 ü𝐥𝐤𝐞𝐬𝐢𝐲𝐝𝐢, 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐯𝐚𝐫𝐥ığı𝐧𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐢𝐡𝐚𝐛𝐞𝐫 𝐨𝐥𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫ı𝐧 ü𝐥𝐤𝐞𝐬𝐢𝐲𝐝𝐢.
Böyle bir ülkede dünyaya geliyordu bebekler. Ama bazıları doğarken beraberinde laneti de getiriyordu.
Bu lanete inananlar ise doğar doğmaz ölmesine karar veriyorlardı.
Doğum lekesi onların lanetiydi. Bunlardan biri ise Claire'di.
Kraliçe bunu öğrendiği an bebeğini korumak istemiş ve onun öldüğünü söylettirmişti. Bur yandan da onu başka birilerine emanet ediyordu.
Claire, gerçek ailesini bilmeden 20 yıl geçirmişti. Ama bu yaşına kadar olan doğum lekesi artık kendini belli etmeye başlamıştı. Sürekli bir kabus görüyor, şiddetli baş ağrıları, bir nevi astral seyahat gibi şeylerin içinde bulunuyordu.
Tüm bu olanlara anlam veremiyordu.
Elysion Krallığı'nın varisi, dört elemente hükmeden kendisinin olduğunu biraz zaman alsa da öğrenecekti.
Sıradan yaşantısına devam ederken kütüphanede karşılaştığı Aiden ile daha sık karşılaşacaktı
Eva, Anastasia, Natasha gibi cadılar ise onun baş düşmanıydı ve Claire'den almaları gereken şey vardı
Bakalım Claire güçlerinin farkına varabilecek, kendilerini kurtarmayı bekleyenleri kurtarabilecek miydi?
Serinin ilk kitabı biraz kalın olmasına rağmen kendini okutuyor Bazı yerlerde duygular oldukça yoğun yaşanmış ki bu biraz sıkabilir Sonlara doğru savaş olayın içine girince heyecanlı bir şekilde bitiyor Ee o zaman ikinci kitapta görüşmek üzere Kitapla ve sevgiyle kalın