2024 58. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2024 18:18
Lee ailesinin huzurlu Noel yemeği, ansızın bir gürültü ve ardından yankılanan, içleri ürperten bir çığlıkla yerle bir oldu.Üst katta, Simeon Lee'nin cansız bedeni, boğazı kesilmiş halde bulunmuştur. Tam bir Noel mucizesi beklenirken,ortaya çıkan bu korkunç manzara, evin içindeki sıcaklığı bir anda dondurmuştur. Köyde bir arkadaşının evinde Noel tatilini geçirmekte olan Hercule Poirot, olay yerine çağrılınca, yas havası yerine evin içinde gizemli bir sis bulutu çöktü. Her adımda yeni bir şüphe, her bakışta farklı bir yalan…Poirot, bu karmaşık bulmacanın ip uçlarını bir bir çözmeye başlarken, Lee ailesinin her bir ferdi şüpheliler arasına giriyor. Agatha Christie'nin yazmış olduğu bu roman, okuru sayfalar arasında sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Yazarın kendine özgü, akıcı ve zarif üslubu, hikayenin akışını hiç kesintiye uğratmadan ilerlemesine olanak tanıyor. Her satırda artan gerilim, okuyucuyu son ana kadar şüphe içinde tutmayı başarıyor. Karakterlerin derinlemesine incelenmesi ve birbirleriyle olan karmaşık ilişkileri, katili bulma çabasını bir o kadar da zevkli hale getiriyor. Ne yazık ki, ben bu kez de katili tahmin edemedim. Çok severek okudum güzel bir roman sonuyla beni çok şaşırttı.Sizlere de tavsiye ediyorum mutlaka okuyun derim.
Noel'de CinayetAgatha Christie · Altın Kitaplar · 20185,9bin okunma