#kübranınkitabı merhaba kitap dostlarım size bugün oranda yayınevinin çok güzel bir kitabı ile geldim kitabımızın adı okuma boşluğunu kapatmak.
Kitap günümüzün aksine televizyon, tablet bağımlılığı ile yetişen çocukların tersi çocuk yetiştirmek için yazılmış yani kitap okuyan çocuk yetiştirmek isteyen ebeveyn ve öğretmenler için çok güzel bir kitap. Mesela öğretmenler öğrencilerine okutabilir ben kendim okuyabilirim çocuklarıma çünkü benimkiler küçük oluyor genelde. Daha bebeklikten ilk kelimelerini bile kullanmadan bir çocuğun bilinçaltına nasıl bebeklikten okuma yerleştirileceğini bile anlatan bir kitap yani çok anlatmak istemiyorum gerçekten kitap okuyan çocuk yetiştirmek isteyen her bireyin ya da okuma alışkanlığını geliştirmek isteyen her bireyin okuması gereken bir kitap. kitapta günümüz çocukların aslında neden kitap okumadığını direk anlıyoruz o yüzden tam ebeveynleri kitap okuyan çocuk yetiştirmek için bir el kitabı gibi ayrıca daha iyi bir okur olmak için ne kadar okumak gerektiğini okuma düzeyiniz ne olabileceği , verimli okumak için neler yapabileceğimizi, okuma , okumamızı nasıl geçirebileceğimiz adına o kadar o kadar güzel bilgiler tavsiyeler var ki; bence bu kitap okumamızı geliştirmenin ,okuma boşluğunu kapatmak için ve kitap okuyan çocuklara yetiştirmek için bir el kitabı gibi daha fazla anlatmayacağım hemen alıp okuyayım bence.