2024 85. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2024 18:22
Selammm Canımlar Arkadaşlar ben serinin son kitabına hazır değilim. Bu kitap beni alt üst etti bunun bir üstü beni parçalara ayırır. Aslında ilk sayfalar gayet olağan, dur durak bilmeyen, aksiyonu bol her zaman ki ateşpare evreniydi. Lakin son 200 sayfa beni yerden yere vurdu. Kitabın ilk yarısı Ateş ve Aşkın' ın libido yüksekliği, duygu yoğunluğu ile ilerlerken, hatta bir aşamadan sonra nişan ve evliliklerine bile şahit olduk. ( Şaka gibi ama evet evlendiler.) Ateş' in sevgisini zaten buram buram hissediyordum diğer kitaplarda da ama bu kitapta Aşkın' in sevgisini, aşkının boyutunu, nelerden vazgeçebileceğine şahit olduk. ( Çok güzel sevdi be, durulmuş bir Aşkın okumak da çok keyifliydi benim için.) Ama o son 200 sayfa tüm dengeler değişti. Asla tahmin edemeyeceğim sırlar ortaya döküldü. Kitapta üzücü kayıplar da yaşadık ne yazık ki ve ben bir ara gecenin köründe hüngür hüngür ağladım. ( Açık söyleyeyim ateşpare beni genelde güldüren bir seri iken ağlatması bende de şok etkisi yarattı.) Çok fazla yeni karakter karşılıyor bizleri ama ben en çok Çelik' i sevdim. ( Bayağı bayağı Aşkın'ın erkek versiyonunu yazmış Ceren mis ) Kitapta mi teknoloji ağı her kitapta bir üst çıtaya çıkıyor ve bu hem okuyucuyu şoka sokup hemde enfes bir tat bırakıyor. Serinin son kitabına asla hazır değilim, çünkü bunda beni ağlatan ya son kitapta da ağlatırsa diye düşünüyorum. Bayıla bayıla okudum tabi ki.(Canım seri ) İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Ateşpare 5Ceren Melek · Ephesus Yayınları · 20241,132 okunma