2024 56. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2024 14:46
"Unutmak korkunçtur... Hatırlamak ise dahada korkunç..." Charlie ve Silas bebekliklerinden beri arkadaşlar ve 14 yaşına geldiklerinde artık sevgili olmuşlardır. Birbirlerinin ruh ikizi gibidirler. 17 yaşına geldiklerinde ise ikisi de aynı anda birden her şeyi unuturlar. Ve bu her 48 saatte tekrar eder bir süre sonra notlar almaya başlarlar ve birbirlerini hatırlamasalar bile asla yalnız bırakmazlar. Geçmişe ait notlarla kim olduklarını bulmaya çalışırlarken aileleri ilgili sırlar da ortaya çıkar. Peki her şeyi unutmalarına sebep olan nedir? Sahip oldukları şeyi geri kazanabilecekler mi? Bir zaman oldukları kişiyi hatırlayabilecekler miydi? Daha önemlisi tüm bu soruların yanıtını zaman dolmadan bulabilecekler miydi? Peki siz ilk aşkın gücüne inanır mısınız? Ya da birbirine ait ruhların birbirini çektiğine inanır mısınız? Eğer cevabınız evet ise bu kitabı mutlaka okumalısınız. Genel olarak kitabı beğendim sayfaları oldukça seri bir şekilde çeviriyorsunuz minik bir eleştiri yapmam gerekirse böylesi güzel bir kurguya beni tatmin etmeyen bir son oldu hikayenin yarım kaldığını düşünüyorum çünkü cevaplanmamış sorular var. Yine romantik sevenlere tavsiye edebilirim.
Asla Asla 1-2-3Tarryn Fisher · Epsilon Yayınevi · 2023321 okunma