"Tüm ışıklar yanana kadar mücadele edeceğiz.Bekliyorum,tüm ışıkları yakmak için...Bekliyorum.Karanlığı ışıkla,korkuyu ise akılla dizginlemek için..."
.
"Anladığım kadarıyla tüm o korkunç şeyler tek ve en kadim çınar ağacının köklerinden yapılmış bir oyuncakla başladı. Oysa korku ve karanlık,sonsuza kadar sürmesi gereken bir uykuda olmalıydı."
.
"Korku ve karanlık hiç bir zaman sona ermeyecek ve belli periyotlarla tekrar uyanıyordu; 19 yılda bir "!
.
Işık,Asaf,Emre,Emrah ve Keti Rum yetimhanesinde kalan beş arkadaş ; çocukluk ve gençlik anılarını okuyoruz romanda .Kadim çınar ağacı niye kesildi? Onu koruyan ona itiraz eden tek insan Rua Temte kimdi? Ona ne yaptılar ? Ve o neden çocuklara kötülük yapmaya başladı ?Çınar ağacının köklerinden ne oluyor ?Önce otel olan sonra çocuklara yurt görevi gören bina da neler yaşanıyor öyle !?
.
Akıcı şekilde olay ve kurgu da bozulma yaşamadan bir solukta okutan kitap #tümışıklarıyak paranormal tür sevenler için önerimdir
.
"Çocuklara kıymayın efendiler "!!!
.
#tavsiyekitap
instagram.com/p/C_sAiXktSCR/?...