·528 syf.····Okunma: 22 Temmuz 2024 19:08 Rs'ye girdiren bir kitap.
Ciddi ciddi, okumakta o kadar zorlandım ki. Bu yüzden defalarca yarım bıraktım. Kitap insanı boğuyordu. Akış şekli, yeterli degildi. Kitabın konusu iyiydi ama kaleme dökülmesi pekte umduğum gibi değildi.
Kitabın ilk serisi, Varislerin Oyunu. Bu kitaba göre daha akışkandı. Tek solukta okudum diyebilirim çünkü konusu, bir yerden sonra sıkmıyordu. Ama maalesef aynı şeyi Wisteria Diyarı 2 için söyleyemeyeceğim.
(Devamı spoiler içeriyor)
Ana kahraman, sürekli ihanet uğraması, saçmaydı. Bir yerden sonra, yuh dediğin bir kitaptı. Hani tamam, Fenris'i geçtim. **** İhaneti, açıkçası baya baya saçmaydı. En başında, ciddi ciddi ana kahraman için ölmeyi bile göze aldıktan sonra, sadece onunla evlensin falan diye olduğunu düşünmüyorum. Dünyanın en saçma ihanetiydi. Daha doğrusu anlamsız.
Ama sonu ciddi anlamda beni şaşırtmıştı. Ama kitabın ismi... Sadece bir kaç yerde geçti bu isim ve en sonda. Bana kalırsa, üçüncü Kitap bu isimde olsaydı daha daha mantıklı olurdu (üçüncü kitao saige'nin ağzından yazılıyor.)
Kitap ismi olmamış, yazım dilini beğenmedim, kitap sıkıyordu ve asla akıcı değildi.
Kitap 10/6, puanını hak eden bir kitaptı. Hatta fazla bile.