2024 13. kitabı
Okunma: 31 Mart 2024 18:18
Avengers Malikanesinde sıradan bir gün. Kahramanlar malikanede konuşurken alarm sistemi devreye girer, kontrol eden ekip alarmı devreye sokanın Jack Of Hearts olduğunu tespit eder. Ama bu işte bir yanlışlık olmalı! Jack Of Hearts ölü olmalıydı... Bunun o olduğunu fark eden Ant-Man koşarak onun yanına gider. Yanına ulaştığında yüzü çürümüş Jack Of Hearts “Üzgünüm” der ve büyük bir patlama olur ve sonucunda Scott’tan geriye kalan tek şey tahrip olmuş elidir. Tabi ki bu şaşılacak son şey çünkü devamı daha da fena. Kaos bitmeden bir yenisi daha ekleniri Quinjet’i kullanan Vision’da ele geçirilir ve kendisini kontrol edemediği için jet malikaneye çarparak bir patlama daha yaşanır. Eriyerek yok olan Vision’dan saçılan ufak kürelerde ultron askerlerine dönüşmeye başlar, Vision’ı sorgulamaya çalışan She-Hulk’ın sinirine hakim olmayıp onu ikiye ayırması tam manasıyla vahşetti. Avengers’ın dağılışına adım adım ilerliyoruz. Dr. Strange’in olaya dahil olmasıyla birlikte tüm bu kargaşanın Wanda’nın başının altından çıktığını öğreniyoruz. Marvel okumaya başlayacaklar için güzel bir hikaye. Olay örgüsü güzel işlenmiş, aksiyon ve gizem dolu.
Avengers DağıldıB. Michael Bendis · Gerekli Şeyler · 2015532 okunma