Hellooo^_^Bu ay bir romantik komedi kitabı daha bitti. Kitabın en başında zibilyon tane uyarı vardı ama buna rağmen bir romantik komedi -_-(Belki bir sonraki iletide hangi uyarılar olduğunu paylaşırım) Adora Yağmur bir youtube videosunda bu kitaptan bahsettiğinde aklımın bir köşesinde okuyacağım diye kalmıştı. Sonraki gün instagramda bu kitapla ilgili bir reels videosu paylaşınca dedim ki okumaya başlayayım ve bir baktım kitabın sonuna gelmişim
Eğer yaz tatilinde bu kitabı okumaya başlasaydım. 1 günde biterdi büyük ihtimalle çünkü şakalar,espriler,aşk olduğu kadar vahşet,Kan ve cinayet de vardı. Ama okul zamanında olduğumuz için okuyamadım. Bu kitabın pdf'ini buldum zaten çoğu kitabımı pdf okuyorum çünkü hem kitap fiyatları malum hem de bence okuması daha rahat oluyor
Pdf okuduğum için de telefonumun yanımda olması gerekiyordu ama okulumuzun müdürü bu sene değişti ve sıkı yönetim ilan etti. Disiplin disiplin diyip duruyor. O yüzden geçen sene rahatlıkla alabildiğimiz telefonları bu yıl alamıyoruz Neyse aşırı konuştum. Aslında bu kadar uzun da konuşmazdım ama neyse hemen kitabı kısaca anlatayım
Bu kitabımızda başrollerimiz Göz Dokuyucu lakabıyla tanınan seri katil Sloane ve Cellat lakabıyla tanınan bir diğer seri katil Rowan. Sloane ve Rowan başka seri katilleri öldüren seri katiller evet bu çok tuhaf ama böyle:) Birçok insanı işkence ederek öldüren seri katilleri bulup onlar da o seri katillere işkence ederek öldürüyorlar -_-
Sloane yine bir seri katili öldürdükten sonra öldürdüğü kişiyle bir kafeste kapana kısılır. 3 gün orada kaldıktan sonra öleceğini bile düşünür. Bir anda Rowan gelip Sloane'u oradan çıkarır. Rowan ve Sloane yemek yerken Rowan Sloane ile bir yarış yapmak ister. Yarış da şöyle bir seri katil belirleyip 1 yıl sonra buluştuklarında onu ilk öldüren öne geçecek. Bu şekilde 5 kez oynayacaklar ve 3 olan kazanacaktı. Bu şekilde yarış yapmak için buluşurlarken aralarında bir çekim olur ve birbirlerine aşık olurlar
Bu arada kitapta +18 sahne cidden çok var. Okurken buna kesin dikkat edin. Bir de kitabın en başındaki uyarılar da yamyamlıktan bahsediyorlar. Ama başrol karakterler yamyam değil. Sadece kitabın sonlarına doğru bir psikopat seri katil yamyam ve ciddi +18 bir sahneydi o da.
Kitap kısaca böyleydi bu seri 3 kitaptan oluşacak büyük ihtimalle. 2.kitap Sloane'un çok yakın arkadaşı Lark ve Rowan'ın ağabeyi Lachlan arasında geçecek gibi geliyor Bu seri de devamını beklediklerim arasına girdi