2024 73. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2024 02:11
Kristin Hannah - Mucizeler Yağarken Beni dinlendirsin diye seçtiğim kitap beni kendine hayran bıraktı. Çok çok çok güzel bir kitaptı. Kitap bittikten sonra acaba gerçek hayatta böyle bir şey mümkün olur mu diye sordum kendime. Gerçekten müthiş bir mucizeydi kitapta yaşananlar. Joy, kocasının ve kardeşinin ihanetinden sonra bulduğu ilk uçakla yolculuk yaparken birden uçak düşüyor. Ve bu kaza Joy için inanılmaz şeylerin başlangıcı oluyor. Ne yapmak istediğine, nerede olmak istediğine, nasıl bir hayat sürmek istediğine dair vermesi gereken kararları alması için bir başlangıç... Hayatına giren yeni iki insanı birleştirmeye, aralarında bulunan bağı güçlendirmeye çalışırken aslında bir yandan kendi yaralarını iyileştiriyor. Ama bunlar bir hayal miydi? Joy gerçekle hayalin arasında mı kalmıştı? Bu ikilem arasında kendi gerçeğini nasıl bulacaktı? İstediği hayata tekrar nasıl başlayacaktı? Bu mümkün müydü? Onu seven ve olduğu gibi kabul eden o iki insan gerçekten var mıydı? Yoksa bunlar onun acısıyla gün yüzüne çıkan uyduruk kahramanlar mıydı? Okudukça heyecanlanacağınız, Joy ile beraber umutlanacağınız ve her şeye rağmen bir mucizeye inanmak isteyeceğiniz bir kitap. Ben bayıla bayıla okudum. Ve gerçekten bir mucize gerçekleşmesini istediğim anlarda sanırım hep bu kitap aklıma gelecek. Kesinlikle tavsiyemdir. Hepinize iyi okumalar!
Mucizeler YağarkenKristin Hannah · Pegasus Yayınları · 20152,867 okunma