2024 74. kitabı
Karanlık Şafak Savaş ya da kaç arasında seçim yapma şansı verildiğinde uçardım. Şeytan Gecesi serisinin son kitabı Karanlık Şafak ile seri artık bitiyor . Bu zamana kadar Zengin ve güçlü ailelerin çocuklarını okuduk . Bu kitapta da Will ve Emory nin hikayesini okuyacaksınız. Emory yıllar sonra gözlerini hiç bilmediği bir yerde açtı. Orası neresiydi ,neden oradaydı hiç bilmiyordu. Daha sonra oranın Karakilise olduğunu öğrenecekti. Karşısındakileri tanımıyordu birisi hariç Thunder Bay dan Will... Geçmişle hesaplaşma zamanı gelmişti. Hapse girmelerine kim sebep olmuştu ? Karakiliseye onları kim göndermişti? Bu arada serinin diğer kitapları gibi yetişkin içerikli olduğunu belirteyim . Kitap geçmiş ve günümüz şeklinde ilerlemekte. Biraz daha kısa olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Güzel bir seriydi ben severek okudum . Seriler içinde en sevdiğim karakter Will oldu. Seri okumayı sevenlere tavsiyemdir. _ Mutlu insanlar ölümden korkmaz çünkü hayattan şu anda sahip olduklarından daha fazla istedikleri hiçbir şey yoktur.
Karanlık ŞafakPenelope Douglas · Dex Yayınevi · 2024139 okunma