2024 61. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2024 00:11
herkese merhabalar! Pierre Franckh - Rezonans Kanunu kitabından bahsedeceğim sizlere. Ağustos ayında okuduğum en sevdiğim kitaplardan oldu Rezonans Kanunu. kitabı çok fazla gördüm, her bookstagram arkadaşım ya story ya post atıyordu. heralde okumayanı dövüyorlar diye düşünerek almıştım. :D neyse tabi sonra beni biraz ürküttü çünkü bu kadar popüler olan şeylere karşı önyargım var, fazla mı abartılıyor diye düşünürüm hep. övülmesi gereken bir esermiş ama tadında kalacak şekilde. :) Kuantum dünyasıyla duygularımızın ve düşüncelerimizin nasıl ilişkili olduğu anlatılıyor eserde. Kitabı okumadan kuantum fiziği ile alakalı biraz bilgiye sahipseniz daha basit ve anlaşılır oluyor. Bir kişisel gelişim kitabı olarak tanımlamayacağım ben. Eserde kalpten istediğimiz her şeyin, düşüncelerimizle şekillendiği ve evrenin isteğimizi bizim için hazırladığından bahsediyor. Evet, bu çok güzel bir şey; duygu ve düşüncelerimizin hayatımıza nasıl yön verdiğini de gözlemlemiş/öğrenmiş oluyoruz. Olumlamayı yaşam biçimi haline getirmemizi öneriyor. "İnanç dağları yerinden oynatır." Olumlama, pozitif enerji kelimelerini hayatımızın ana noktasına yerleştirmek zor gelebilir ama bunu yaparsak hem negatif düşüncelerden hafiflemiş hem de ideal benimizi bulmuş oluruz. Çünkü hayatın her alanında olumlamaya ve doğru enerjiye ihtiyacımız var. Aklımızın almadığı çoğu şeyin bilimsel yollarla açıklanmış olması da kitabı ekstra sevdiriyor. #arkakapakyazısı Kuantum düşünce tekniğinin temelinde yer alan Rezonans Kanunu’na göre sizi isteklerinizi gerçekleştirmekten alıkoyan sınırlar yalnızca kalbinizdedir. Pierre Franckh bu kitapta arzularınızı bloke edebilme potansiyeline sahip iç ve dış etkileri nasıl ortadan kaldıracağınızı, hedeflerinize dair pozitif bir imgelemeyi nasıl yapacağınızı, nasıl güçlü rezonans alanı kuracağınızı, düşünce gücünüz ve hislerinizle hayatınızda olmasını istediğiniz değişiklikleri nasıl elde edeceğinizi anlatıyor. lakin coğrafi konum şartlarımızda ne kadar olumlama yapabileceğimiz de tartışılır. hepimizin kalpten istediği birçok şey vardır ama bunlar için hep çaba sarf etmemiz gerekiyor. tavsiye ederim, okuyunuz. sevgiler, buse.
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma
1.158 Gösterim