2024 192. kitabı
Son zamanlarda üst üste okuduğum patlak yada vasat kitaplardan sonra Kitabın konusu dikkatimi çekince derhal okumam lazım dedim zira kadın karakter evli yazar durumu nasıl kurtaracak merakım var bu konu için her zaman .Fakat burada koca denen mahluk o kadar tiksinç ki yazarın konuyu kurtarması gerekmedi yani :D Lissie 17 yaşındayken annesinin ölümüne şahit oluyor baba zaten ortada yok 18 olduğu gibi okuldan tanıdığı o zaman için düzgün görünen Cody ile evleniyor. İlk seneler kocası denen şerefiz kızı içki ot her şeyi kullandırıyor neyse kızın aklı başına gelip hepsini bırakıyor zamanla .Günümüzde kızın tek amacı adamdan boşanmak zaten son iki senendir bir seks yok aralarında adam eve kadınlar getiriyor falan anlatamam herifin iğrençliğini . Bu arada bölgenin kuvvetli mc grubuna iş yapıyor adam uyuşturucu satıyor falan ve onlara borcu var . Bunun karşılığı için çetenin Başkanı Milo Lissie 'nin belli geceler gelip ona kitap okumasını istemiş bunu yapıyorlar. Milo temelde çok eskiden beri kıza takıntılı ama asla belli etmiyor asla harekete geçmiyor . Mc grubu ona babadan kalmış ve babasından iyi bir Başkan olmuş ve tabi kapı gibi yavrum benim . Bayıldım adama tipi halleri kıza olan tutkusu onu bir şekil devamlı koruması tek kusuru yoktu . Lissie bir gün artık rezillikler üstüne şiddette görünce evden kaçıyor ve mc grubunu tanıyan bir kızın yanına taşınıp çalışmaya başlıyor . Boşanma evraklarını kocasına yolluyor falan bu arada Milo ile arada görüşüyorlar tabi doğal olarak . Konu bu şekilde ilerliyor koca sorunu Milo ile ilişkileri kızın ortaya çıkan babası kızın kişi olarak kendini bulması ayakları üstünde durmaya başlaması . Arada bazı üzücü kayıplar vs .Konu akış gayet güzeldi bazı yerlerde Lissie hafif patlak şeyler yapsa bile çok küçük yaşta yaşadıklarına korkularına travmalarına veriyorsunuz okurken . Fakat tekrar ediyim Milo hey yavrum dedirtti bana :D
When He Reads to MeT.L. Smith · T.L Smith · 03 okunma