2024 88. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2024 22:12
Selammm Canımlar Ayyyy diye yüzümde tebessümle yorumuma başlıyorum. Koskoca 6 kitaplık bir serinin sonunu görmüş bulunmaktayım. ( Hem çok üzgünüm bitti diye hemde sevinçliyim güzel bir sonla bitti diye) Açıkçası seri hala devam etse ben hala bayıla bayıla okurdum. ( Öyle bir bağ kurmuştum karakterlerle) Serinin besinci kitabında Aşkın artık ifşa olmuş, ülkesine dönmesi imkansız hale gelmiştir. Aradan koskoca bir yıl geçmiş Ateş deli gibi Aşkın' ı aramaktadır. Aşkın ise hayatındaki herkesi kaybettiğinin acısını yaşarken, istihbarata çalışan diğer deneklerle yeni planlar içerisindedir. Yurtdışında ise Aşkın' ı bu işlere sokan kişiler ona yeni bir hedef koymuşlardır. Kocasının örgüt koltuğunu ele geçirmektir yeni görevi. İşte bizim iki deli fişek çiftimiz ilk karşılaşmalarını yaşarlar. Aşkın soğuk görünse de Ateş direkt duygularını ortaya döker. Ve aslında bu olaylardan sonra zeka savaşları ikilimiz de tekrar aktif hale gelir. Yani birbirine bu kadar denk bir çift olabilirdi. Bu kitapta bizi geçmişten öldü bildiğimiz karakterler düşman olarak karşılar. ( Kim olduğunu söylemeyeceğim ama bana dehşet bir şok yaşattı o isim) Serinin son kitabı tam kapanış kitabına yakışır olmuştu. Olaylar üstüne olaylar, teknolojik savaşlar, güç ve zeka gösterileri had safhadaydı. Göz yaşı döktüğüm kadar kahkahalar attığım da bir seri oldu benim için. Ve bu kitapta bizleri minik ama çok tatlı bir sürpriz de bekliyor. ( Ben Aşkın asla istemez o sürprizi derken bana yazar ufak çaplı bir şok daha yaşattı. Ama iyi ki de bu şoku yaşattı.) Sayfaların sonralarına doğru harika bir dizayn yapılmış, gazete haberleri şeklinde detaylar oluşturulmuş, deli dehşet şoka girsem de çok beğendim. Sonu enfes güzel bitti. Ve serinin başında denildiği gibi V tam bir devrim yaşattı. Kitapta çok fazla kayıplar yaşadık, bir o kadar da yeni üyeler katıldı ailemize.. Veeee ben deli dehset Çelik karakterini kitaplaşmıs görmek istiyorum umarım nasip olur. Çok severek okuduğum serilerden biri oldu. Ceren' in kalemiyle ilk bu seriyle tanıştım ve çok sevdim. Kitapta pek çok tetikleyici unsur bulunmakta, adaletsizlik kavramına verilen cevaplar serinin her kitabında üst noktada. Bolca küfür ve cinsellik içeren bir seri olduğunu belirteyim. Bu seri de beni cezbeden kısım kesinlikle gerçeküstü olaylar barındırması oldu. ( Aşkın'ın zekasını dile getirmiyorum bile best bebeğim ) İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Ateşpare 6Ceren Melek · Ephesus Yayınları · 2024855 okunma