2024 27. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2024 15:19
Sonsuzluğun ötesi içinizdedir… Özü sevgiye dayanan sevginin güzelleştiremediği hiçbir şeyin olmadığını savunan özgürlüğün ve mutluluğun yol haritasını sunmuş bir eser.. Bize en büyük düşman kendimiziz ve yine kendimize en iyi dostta biziz. Bizi içimizdeki yargıçla barıştırıp hayata bakış açımızı değiştirmeye odaklı.. Bunu bir anda yapabilmek tabii ki mümkün değildir ama bu isteği uyandırması oldurabileceğimin habercisidir benim için:) Yaşamımda benimsediğim bazı değer yargılarım var ve bunları aslında neden yaptığımı daha çok pekiştirdim bu kitapla.. Okuduğum en iyi kişisel gelişim eserlerinden oldu. Aslında basit gibi görünen ama uygulamanın çok da kolay olmayacağı fakat gündelik hayatımıza empoze edebilirsek bu dünyadaki cehennemi cennete çevirebilceğimizin ipuçlarını paylaşıyor. Bildiğimi zannettiğim zaten hayatımda olan birçok şey için yeniden bir aydınlanma yaşadım öğretici, su gibi akan, duru, çok lezzetli bir okumaydı. Kişisel gelişim kitaplarını okumaktan hoşlanmayanlara da tavsiye edebilirim zira kendi türlerinden tamamen ayırabileceğimiz bir anlatıma sahip. Zaman zaman dönüp tekrar okunması gereken eserlerden herkese tavsiye ederim mutlaka okuyun:)
Dört AnlaşmaDon Miguel Ruiz · Ötesi Yayıncılık · 202316,2bin okunma
Merhaba Hanımefendi, kurgu dışı bir eser midir bu kitap?
Merhaba evet..yazarın toltek bilgelik üzerine birikimini aktardığı düşünsel ürünlerden oluşuyor )