Puan vermedi·192 syf.····Okunma: 23 Eylül 2024 07:42 Selamunaleyküm. Kitabımn Âsım'ın Nesli Okuma Grubu tarafından Hissiyat kategorisinde belirlediğini ve bu sayade okuduğumu belirtmek isterim.
Tahlil grubumdan evvel buraya yorum yazmak istiyorum.
Kitabın bana verdği en pratik düşünce sohbet boyutunda olup uzunca yolları sizin için kısaltmış olması.
Bu sohbetlerde en fazla kalbinize verdiği feyzin bereketli olduğunu fark edeceksiniz.
Kadim kültürümüzün öğretilerini bugüne taşıyan köprü vazifesi gören blr eser olmuş.
Yazar kitabında ana merkezi Allahın bizzat muhatap aldığı itibar ettiği kalbimizin nasıl istikamette kalınacağını başlıklar altında toplamış.
İstikametimize fener olacak ruhlara gönüllere şifa taşıyacacak incelikte kaleme alınmış blr usluba da sahip.
Kitabın baştan sona samimi bir üslup içinde olduğunu da söylemek isterim.
Kitap içimizdeki yanlış tanımlamalara daha nazik daha sakin bir yerden anlayış getirmeyi hedeflemiş. Severek okudum ama daha iyisi olabilirdi eksiklere rastlanadabilir.
Sanki bir oturma esnasında son anlarda uzun soluklu olmasın diye hızlıca genel bir konuşma olmuş gibi az içeriği de vardı. Yinede beğendim. Tavsiye ederim.