Sweet Temptation
2024 38. kitabı
*İtalyan mafyası *Yaş farkı *Görücü usulü evlilik *Gizemli ölüm *Ortaya çıkan sırlar Yazarın Türkiye'de basılmış kitapları var ama ben bunu bilmeden kitaba başladım. Ve bence yanlış kitaplar basılmış, çünkü bence bu kitap önce basılmalıymış. Anladığım kadarıyla seri bu kitapla başlıyor. Sweet Temptation'un konusu, içeriği bazı insanlar için gerçekten sinir sebebi. Okurken kafayı yersiniz yani o derece ama okudukça açıldığını ve alıştığınızı fark edeceksiniz. Beni rahatsız eden çok küçük bir yer vardı onun dışındaki yerlere çok takılmadım. 31 yaşındaki Cassio eşi Gaia'nın ölmesi üzerine bağlı olduğu topluluk tarafından yeni bir evliliğe zorlanıyor. Ki zaten Cassio buna soğuk bakmıyor çünkü biri iki yaşında biri dört aylık iki çocuğu var. Hem onlara anne hem de topluluğun içinde bekar olmamasına sebep olacak bir kadın hepsinin işini görecekti. Başka bir bölgeyi yöneten Underboss'un kızı Giulia'yı önerdiklerinde Cassio bunu kabul etmişti ama Giulia yalnızca 18 yaşına girmek üzere olan bir kızdı. Herşeye okeydim ama bu dönen çarşaf mevzusu beni acayip irite etti. Cassio'un da Giulia için başka seçenekler yaratacağına inanmıştım saf gibi ama olan oldu ve ben kendimi ihanete uğramış hissettim jfjfjf. Beni rahatsız eden tek yer buraydı sanırım, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aq dedim içimden, bir de kockoca Amerika da böyle şeyler yaşanıyor falan aklımı delirdim yani djjd Ama bağlı oldukları toplulukda bir kuralmış bu.. Herşeyden öte Giulia'nın rızasıyla olması beni rahatlatan tek şeydi. Yaşına göre öyle olgun ve cüretkar bir kadındı ki okurken hem ağzım açık kaldı hem de kahkaharla güldüm. Çünkü hem annesinin hem kocasının da dediği gibi korkusuz bir küstahtı. Ben kesinlikle hayranlıkla ve keyifle okudum. Cassio'un eski karısının ölümü hep meçhuldü. Ancak ortaya çıktığında şok geçirdim. Tamam evet bir şeyler bekliyordum o kadından ama böyle bir şey asla beklemiyordum. Cassio ve Giulia'nın herşeye rağmen çocuklar için hassasiyetleri beni yerlere attı, onlar hakkındaki gerçeği bilmelerine rağmen Daniele ve Simona'dan hiç vazgeçmediler. Açıkçası bazı yerler hariç beğendim. Yeniden görüşünceye dek kitapla kalın efenim:) Cora Reilly
Sweet TemptationCora Reilly · Independently · 2020132 okunma