"here's to a new life."
2024 21. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2024 14:56
"you have become a hero to us. you defied our oppressors—— brought down their plane with nothing more than a bamboo cane and and a parrot feather. auu lanu lau'ava means simply 'green arrow'" öncelikle şunu belirtmeliyim ki sayıları ayrı ayrı girildiği için sadece birinci sayısının üzerinden okudum diye gösterdim yoksa altı kitap okumuşum gibi duracaktı. (şimdi de sadece 25 sayfa okumuşum gibi duruyor aöa sayfa o kadar da önemli değil.) green arrow çizgi romanlarından okuduğum ilk çizgi romandı ve BAYILDIM. ciddiyim, her sayfası çok güzeldi. ollie'nin gelişimi, bencil birinden "green arrow" olması çok güzeldi. taiana'nın kızına queen anlamına gelen ismi vermesi de çok duygusaldı (ağlamak) ollie hepimizin kahramanısın!! bu new 52 green arrow çizgi romanları arasında değil diye biliyorum ama yine de bir temel olsun diye okumak istedim. sırada new 52 ciltlerini okuyacağım. ollie merak ettiğim bir karakterdi ama bu çizgi romanda o kadar sevdim ki gidip hesabımı ona adayacağım. green arrow okumak isterseniz öneririm!!
Green Arrow: Year One #1Andy Diggle · DC Comics · 011 okunma