2024 87. kitabı
Aiden King 'in babası Jonathan King'in iki kitaplık serisiyle devam ediyoruz. Tabiki daha iyi anlaşılması için önce Royal Elite okunmalı. Ele alınan konu çok riskli benim için. İyi işlenmesi gerekiyordu. Jonathan karısının ölümünden yıllar sonra karısının üvey kardeşiyle yolları kesişiyor. Aurora'nın arkadaşıyla kurdukları iş başlarına gelen kötü bir olay yüzünden batmak üzere. O yüzden Aurora, Ethan Steel'den yardım almak istiyor. Ama önüne koca bir King taşı düşüyor dkdkdk Kitapta beni rahatsız eden tek unsur Aurora'nın kardeşinin kocasıyla her birlikte olduğunda 2 saniye falan pişman olup sonra AMA HARİKA HİSSETTİRİYOR (Yatak olayları) diyip devam ediyor. Bari bir uzaklaşmaya çalışta pişmanlığını görelim, samimiyetine inanalım sonra napıyorsan yap... Bir de bu halle kardeşinin başına gelenleri araştırıyor işte... Kitapta ölen kardeşinden ses kayıtları almaya başladı o yüzden olayı araştırmak ve gerçekleri öğrenmek istiyor. Hatta öğrendiği bir mesele yüzünden kitabın sonunda kaçıyor... Sonunda. Ben Jonathan'ın kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Bayılmasam da şaplak ustası adamı seviyorum ya dkdkdk. Şuan ikinci kitabı yarıladım bitince onun yorumu da gelecek. 3/5
Reign of a KingRina Kent · Independently Published · 2020104 okunma