“Bana her zaman tutunabilirsin, Molly. Her zaman.”
2024 88. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2024 19:02
Konusu Adeline'ı Avlamak kitabında Adeline'ın günlüğünü okuduğu Molly'nin "ailesi" ve onların sebep olduğu tüm o travmalardan sonra yaşadığı mücadeleni anlatıyor. Molly'nin kurtarılmaya ihtiyacı yoktu. Kendisini fiziksel olarak kaçıp kurtarmıştı ama duygusal olarak paramparça ve dağılmış durumdaydı. Çalıştığı yerden de olunca tamamen kapana kısılan Molly Legion'ın kartını bulur. Onla iletişime geçince Molly'e karşılıksız yardım edeceğini söylese de yaşadıkları yüzünden tereddüte de olsa başka çaresinin olmadığının da farkındadır. Yardım için yönlendirdikleri Cage Everhart Molly'nın aynı zamanda ruhunun da yaralarını saracağını kim bilebilirdi ki? Ah Cage sen gerçek olmalısın! İkisini okumaya başladığım ilk andan gözlerimden kalpler fışkırdı resmen:d Aynı heyecan ve mutluluk kitap bitene Zade'nin gelip mutluluğumun ikiye katlamasına kadar devam etti. H.D. Carlton kitaplarını zaten çok seviyorum. Bu da tabii ki şaşırtmadı. Ama hiç beklemediğim şey Cage ve Molly çiftinin bu kadar tatlı olmasıydı. Karakterlerin davranışları ve aralarındaki ilişki dark romence için bir az hafifti (yazar için hafifti :D) ama olaylar çok detaylı yazılmasa da (bunun için minnettarım) tetikleyici konulardı ve kan vahşet yamyamlık gibi şeylerden hoşlanmayanlar için rahatsız edici olabilir.
Dark romance
Molly NeredeH.D. Carlton · Lapis Yayınları · 2024236 okunma