2024 10. kitabı
Okunma: 30 Eylül 2024 20:59
Yaz mevsimini, denizin rüzgarıbı ve güneşin parlaklığını iliklerinize kadar hisedeceğiniz kalbe dokunan bir hikaye. Selamm size birazcık bu kitaptan bahsedeceğim. İlk başladığımda 7 puan vermek istedim ama sayfalar ilerledikçe ama bu kitap 10'u hak etti diyemeden duramadım. 17 yaşındaki zeki ana karakterimiz babasının hiç tanımadığı bir aile yazlığına şutlamasıyla hikayemiz başlıyor böyle başlayınca eh peh burun kıvırdım ilk sayfada klişe geldi AMA BENİM HATAM daha önce okumadığım çok tatlı bir kitapmış. Kızımız bu evden kaçmak için ev ahalisine zebanilikler yapıyor illallah etsinde göndersinler, geçmişte yaptığı diğer aileler gibi. Peki kızımız neden gitmek istiyor işte bunu okuyunca sarsılıyorsunuz. Kitap ilerledikçe kızımızı anlamaya başlıyoruz. Tabi kitap her sayfa da su gibi akıp gitti bizi şok eden olaylar gülümseten olaylar oldu. Ben denizi güneşi hiç sevmeyen bir insanım kimse beni yerimden kaldırıp denize sokamaz ben dahi üşenirim ama kitap denizi öyle bir anlattıki kitabı okumaya başladığım günden sonraki sabah eylül ayının sonuna gelmiş olmasına rağmen o denize gidip yüzdüm o derece güzel anlatılmıştı her şey. Tabi beklenen bir an vardı hepimizin beklediği o an geldi çattı bu sefer hüzünle devam ettik kitaba. Bence çok güzeldi merak edenler varsa hemen okumalı hem yazarın kalemi gelişmişti sayfaları okurken bunu sevgili yazarımız mı yazmış dedirtti hem de bu kitabın kalbine dokunmayacak kimse yok. Buraya kadqr okuduysanız kalbinizi bırakmayı unutmayın sevgilerrr.
RüzgargülüKübra Nur · Ren Kitap · 2023214 okunma