Hayalleri olmayanın geleceği olmaz...
2024 6. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2024 14:56
Selâmün Aleyküm Kıymetli Dostlar; muhabbetle tavsiye edeceğim güzel bir eser. Başarı, başarılı olmak. Acaba ne yapsam, nasıl bir yol, yöntem izlesem de başarılı olsam, başarını sırrı nedir gibi sorulara cevap bulacağınız çok güzel ve nadide bir eser olmuş. Bu sorulara bulacağınız cevaplar bir öğüt, nasihat gibi değil de daha çok muhabbet tarzında çok güzel kıssadan hisse çıkaracağımız masal, hikaye ve fıkralarla dolu, cok güzel bir çalışma olmuş. Muhabbetle tavsiye ederim, sıkılmadan okunabilecek tarzda olmuş. İçerisindeki hikayeler çok güzel. Örneğin, "Muradına Eren Dilber" masalı bize " Sabrın ve inanmanın" önemini bir masal üslübuyla sunuyor. Gülümseten, tebessüm ettiğim " Nasretin Hoca'nın bir kuzu" fıkrası, İncili Çavuş'un "Merkebe okuma öğretmesi" hikayesi. Buna benzer dersler çıkaracağımız, hikmet dolu hikayelerle dolu bir eser. Dönüp dönüp okunası güzel şeyler mevcut. Sabır, gayret, umut ve elimizden gelenin en güzelini yaptıktan sonra tevekküle sarılmak. Yolda olmak gerek velhasıl... Sevgi ve muhabbetle. Nurullah Genç Başarı Bedel İster
Başarı Bedel İsterNurullah Genç · Timaş · 2024788 okunma