2024 87. kitabı
Yazarın kaleminden okuduğum ilk kitap. Ama eminim ki son olmayacak. Kurgusu, karakterleri ve olay örgüsü ele alınınca çok heyecanlı ve güzel bir kitap okumuş oluyorsunuz. Bu alanda okumayı yapmayı sevenler bayılacaktır, özellikle ana karakterin savaş pilotu olduğu gerçeği var iken Her detayı çok yerinde ve hiç abartı olmadan yazılmış bir kurguydu. Tevfik Tuğrul Türkdoğan her detayı ile gerçek olması gerken bir karakterdi, Ceyhan da keza aynı şekilde bence çok güçlü bir karakterdi. İkiliyi okumak çok keyifliydi. Konusuna gelince; Ceyhan sevgilisinin ihanetine uğramış yaralı bir kadındır ve aynı günün gecesi yolları Tuğrul ile kesişir. İkili arasındaki çekim ilk tanıştıkları an karşı konulamaz ve geceyi birlikte geçirirler. Olay üzerinden bir süre geçtikten sonra bile Ceyhan, Tuğrul'u düşünmeden edemez ama bir türlü ona ulaşmak için de cesaret edemez. Aradan geçen zaman Ceyhan için mesleğine daha sarılmak ve geçmişi geride bırakmak için büyük bir fırsattır. Çalıştığı yeni proje için abisinden yardım isteyen Ceyhan, abisinin görevlendirdiği savaş pilotu ve mühendis ile çalışmak için gittiğinde karşısında Tuğrul'u bulur. İkili birlikte çalışmak için kurallar koyup uzak kalmaya çalışsa da aralarında ki çekim onları yakar ve ikili bir çıkmazın içine girer. Tuğrul, Ceyhan ve mesleği arasında sıkışıp kalmış iken doğru kararı verebilecek midir? yoksa hep pişman olacağı buruk bir hayat mı yaşayacaktır. Her sayfasında neler olacağını, ikilinin nasıl kararlar vereceğini okurken heyecanlanacağınız bu kitabı mutlaka okumalısınız.
Black OutElif Kaplan · Pukka Yayınları · 2024352 okunma