kitap listesi
Kitap listesi oluşturuyorum en sevdiklerinizi önerir misiniz ? Nerdeyse 1 yıllık bir liste olacak.
Ben anlamıyorum gerçekten şu kitap tavsiyesi isterken neden biraz detaylı bilgi sunmazsiniz. Her önüne gelen kitabı okurmusunuz. Herkesin en sevdiği nasılda seninde seveceğin olabiliyor.
Yoo oldukça seçici davranarak her cesit kitap okumaya çalışırım yelpazem genistir bu konuda. İstemezseniz öneride bulunmazsiniz zor bir sey değil. Tartışma ortamı yaratmaya çalışmayın.
1 yanıtı göster
Beyaz diş /jack london
Suc ve Ceza, 1984, Açlık Oyunları serisi, Şeker Portakalı
Rüzgar Gibi GeçtiRüzgar Gibi Geçti Şimdiye kadar okuduğum en iyi kitaplardan biri. Bazıları arasında seçim yapamam. Bu da benim için zirveyi birkaç arkadaşıyla paylaşıyor. Sudaki YüzlerSudaki Yüzler Charlotte Bronte'nin Gizli GünlükleriCharlotte Bronte'nin Gizli Günlükleri Fakat bundan önce Janet Eyre'ı da okumak gerek. Ve Uğultulu Tepeler'i de. Bu ikisi Gizli Günlükleri daha iyi anlamak ve daha çok keyif almak için. Güzellik UykusuGüzellik Uykusu Giderken SöylenmiştirGiderken Söylenmiştir Üç KöpükÜç Köpük İbrahim Tenekeci candır...
Niyetim ne tartışma ortamı yaratmak nede rencide etmek. Sadece daha bilinçli bir şekilde eser seçmenizi. Eserleriyle tavsiyelerin de kendinizi daha net belirtmenizi .bir öneride bulundum. Ne aradığını bilmeli insan .
Bence Jean Christopher Grange Siyah Kan ama eğer cinayet kandan hoşlanıyorsan. Adam Fewer Olasılıksız