Favorilerimden biri artık bu kitap.
2024 11. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2024 12:17
Okurken ikisinin güzelliğine kapılacağınız, ikisini de kollarınıza alıp sevmek isteyeceğiniz iki genç. Aristo içine kapanık, karmaşık bir karakter. Abisi hapse girdiğinden beri ailede ismi bile anılmadığı için abisinin yokluğuyla büyümüş biri, ona yüzmeyi öğretmek isteyen Dante adında biriyle tanışıyor ve birbirlerine bağlanıyorlar. Aralarındaki ilişki çok güzel. Aristo, Dante için canını hiçe sayacak kadar cesur biri. Dante ise Aristo'yu delicesine sevebilecek biri. Oğlan kavramından erkek kavramına geçişlerinin, ikisine yarattığı karmaşıklığı kitapta çokça okuyoruz. Aristo zaten karmaşık bir karakter ve daha da karmaşıklaşıyor, aile olarak da birbirlerine kendilerini açtıkları söylenemez. Fakat Aristo ve babasının kötü rüyalar görmeleri hakkında konuştukları sahnelere ağlamak istedim. Aslında her karakter birbirinden çok güzel, severek okuyabileceğiniz bir kitap. Aristo ve Dante sonunda evrenin sırlarını keşfediyor. Evrenin sırları onlar ve çok güzeller.
Aristo ve Dante Evrenin Sırlarını KeşfediyorBenjamin Alire Sáenz · Dex Yayınları · 20172,955 okunma